Привітання Голови СЗРУ з Новим роком і Різдвом Христовим

12/31/2020
singleNews

Шановні колеги-розвідники, дорогі ветерани!

Щиросердно вітаю вас з прийдешніми святами – Новим роком і світлим Різдвом Христовим!

У ці святкові дні ми перегортаємо ще одну сторінку нашої історії. Історії нашої країни, розвідки, кожного з нас. Згадуємо ключові події останніх дванадцяти місяців та дякуємо за добрі дні прожитого року. Дякуємо одне одному за щоденну працю задля сьогодення та щасливого майбутнього наших дітей, задля світлого майбутнього України.

Ми прожили цей рік як єдина українська родина. У спільній боротьбі за право жити в незалежній і соборній країні кожен із нас відчував свою відповідальність. За Україну, за Службу, за свої сім’ї та родини.

Рік, що завершується, збагатив усіх нас новим досвідом і згуртував навколо спільних цілей. Він був непростим та водночас багатим на  події, сповнений напруженої праці, пошуків правильних рішень, далекосяжних планів і значних результатів.  Переконаний, що новий рік стане наступним важливим етапом у втіленні тих перетворень, які ми спільно здійснюємо сьогодні. Головне – пам’ятати, що наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці. Лише разом ми зможемо подолати глобальні й регіональні виклики, що ставить перед нами ХХІ століття.

Висловлюю вдячність усім вам за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм. Нехай Новий 2021-й буде щедрим на гарні події, позитивні зміни, професійні здобутки та нові досягнення. Хай наповнить ваше життя світлою радістю і теплом, виправдає всі надії, обдарує щедрою долею, міцним здоров’ям, щастям, любов’ю, додасть невичерпної енергії для здійснення усіх гарних задумів і сподівань.

Хай новорічні й Різдвяні свята – вісники оновлення, віри в диво та здійснення мрій – будуть щасливими для кожного і для всієї України. Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, а яскраві вогники подарують добру надію.

З пошаною

Голова Служби                                                  Валерій КОНДРАТЮК