Освячені любов’ю до народу

2/20/2021
singleNews

Вона стала прикладом самопожертви в ім’я вищих ідеалів, одним із яких є гідність, визнана Загальною декларацією прав людини основою свободи та справедливості.

На очах у всього світу корумпована проросійська влада розстрілювала свій народ за бажання мати людську гідність і власний вибір. 107 загиблих Героїв. Різні за віком, статтю, освітою, проживанням, національністю. Вони стали символом і взірцем жертовності, патріотизму та героїзму. Завдяки їм було змінено перебіг історії нашої держави. Завдячуючи їм Україну почали сприймати як державу з власною самобутністю, історією, гідністю, здатну захистити суверенітет.

Наш обов’язок – пам’ятати про тих, хто з Майдану пішов у небо, ставши лицарями Небесної Сотні. Бо герої не вмирають, поки живе пам’ять про них. Наше надзавдання – залишатися гідними й примножувати ідеали свободи, справедливості та миру. Адже тільки тих поважають мільйони, хто поважає мільйони «я».

17 лютого 2021 року, напередодні восьмої річниці Революції Гідності, Верховна Рада України визнала її одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.