Привітання Голови Служби зовнішньої розвідки України з нагоди Дня зовнішньої розвідки України

1/24/2021
singleNews

Шановні офіцери, співробітники, ветерани Служби зовнішньої розвідки України!

Щиро вітаю вас з нашим професійним святом – Днем зовнішньої розвідки України!

Українська розвідка завжди демонструвала свою дієздатність, ефективність та величезний потенціал, що спирався  на справжніх патріотів, сміливих і відважних особистостей, готових жертвувати собою заради кращого майбутнього вільної, незалежної та суверенної України.

Сьогодні мені надзвичайно приємно спільно з вами писати наступну – нову сторінку зовнішньої розвідки. Як єдина розвідувальна родина, у спільному служінні за право жити в незалежній і соборній країні ми відчуваємо свою відповідальність. За Україну, за Службу, за своїх рідних і близьких.

Успіх розвідувальної діяльності залежить від Вас: чесних і мужніх, професійно підготовлених і патріотично налаштованих.

Дякую вам за самовіддану роботу. Ми йдемо правильним шляхом, бо ми єдині у прагненні не тільки захистити національні інтереси держави, але й змінити світ і себе на краще.

Вітаючи із сьогоднішнім святом, бажаю всім нам здоров’я, добробуту та життєвих гараздів, нових успіхів і досягнень у служінні Українському народові!

Слава Україні!

Голова Служби зовнішньої розвідки України  генерал-лейтенант                                                              Валерій КОНДРАТЮК