Привітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова з Днем зовнішньої розвідки України

1/23/2021
singleNews

Шановні панове генерали, офіцери та працівники Служби зовнішньої розвідки України! Дорогі ветерани!

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята – Дня зовнішньої розвідки України!

Це свято є визнанням тієї визначної ролі, яку Служба зовнішньої розвідки України відіграє в розвідувальному співтоваристві нашої держави.

Співробітники зовнішньої розвідки України в умовах війни з Російською Федерацією добувають пріоритетну розвідувальну інформацію для прийняття вищим керівництвом рішень зі стратегічних питань національної безпеки. Здійснені з ризиком для життя складні спеціальні заходи з кожним днем наближають нашу перемогу, мир і спокій на українській землі.

Країна цінує співробітників зовнішньої розвідки, які на високому професійному рівні виконують свій військовий та службовий обов’язок перед Батьківщиною і Українським народом із гарантування національної безпеки і оборони України від зовнішніх загроз, її суверенітету та територіальної цілісності.

Прийняття Законів України «Про розвідку», «Про службу зовнішньої розвідки України», інших документів стратегічного планування у сфері розвідувальної діяльності сприятиме подальшому розвитку розвідувального співтовариства та посиленню спроможностей Служби зовнішньої розвідки України.

Переконаний що ваші мужність і незламний моральний дух, безмежна відданість справі, любов до рідної землі, патріотизм і героїзм, проявлені у боротьбі проти російської агресії, дозволять ефективно долати нові виклики та загрози. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-розвідників, які віддали за нашу свободу найдорожче – своє життя. Вічна їм слава!

Висловлюю щиру вдячність особовому складу та ветеранам зовнішньої розвідки за професіоналізм, відповідальність та самовідданість.

Бажаю вам нових звершень у благородній справі служіння Українському народові, а вашим рідним і близьким міцного здоров’я, миру, добра та благополуччя!

Слава зовнішній розвідці Україні!

Слава Україні!